dimecres, 22 d’abril del 2015

Test d'aliments

Què és?

És un test que ens indica si tenim intolerància a algun aliment que mengem i que ens debilita, i que per tant no ens va bé.




Com funciona?

El test es fa a partir d'un test muscular (kinesiologia).
Aquest test funciona en base a que, quan el nostre cos entra en contacte amb un aliment o substància que no li va bé, el cos perd energia i es debilita. 
Si un múscul que està fort es debilita quan testem un aliment, vol dir que aquell aliment que estem testant li treu energia al cos i que per tant segurament hi ha una intolerància.
Lo aconsellable seria evitar-lo una temporada i repetir el test després de 6 - 8 setmanes.




Quin és l'objectiu?

L'objectiu principal del test és veure quins aliments en són desfavorables, perquè ens debiliten, i que per tant hauriem de retirar eventualment de la dieta.
Al deixar de menjar aquests aliments trobarem una millora en el nostre benestar físic, energètic i emocional. 

Utilitzant també el test muscular, valorem també si hi ha paràsits intestinals, càndides, helicobacter pylori,  etc... que poden donar també problemes gàstrics i digestius.