Què són
les Sales de Shüssler?
Les Sals de Shüssler s’anomenen així pel nom
del seu descobridor, l’alemany Dr.Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898).
Schüssler, amb els seus estudis, va determinar
que en el cos hi ha 12 sals minerals principals, que actuen d’aliment per les
cèl·lules perquè aquestes pugin realitzar i afavorir la seva funció
correctament. Cada una de les 12 sals té afinitat per un teixit diferent, per
exemple el calci i el fluor pels ossos, el fòsfor pel sistema nerviós i també
ossi, el ferro per la sang, etc...
Segons la teoria de Schüssler quan hi ha dèficit
o carència d’una d’elles això pot facilitar el desenvolupament de malalties o
símptomes.
Les sals de Schüssler estan preparades en la
mateixa dissolució que es troba dins les cèl·lules per afavorir la seva
absorció, i s’administren en comprimits que es deixen dissoldre a la boca.
Al presentar-se en dissolució homeopàtica no
tenen efectes secundaris. Només les persones amb intolerància o al·lèrgia a la
lactosa haurien de comprar una preparació sense lactosa.
foto: www.schusslersalts.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada