dimecres, 13 de novembre del 2013

Què són les Sales de Shüssler?

Les Sals de Shüssler s’anomenen així pel nom del seu descobridor, l’alemany Dr.Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898).

Schüssler, amb els seus estudis, va determinar que en el cos hi ha 12 sals minerals principals, que actuen d’aliment per les cèl·lules perquè aquestes pugin realitzar i afavorir la seva funció correctament. Cada una de les 12 sals té afinitat per un teixit diferent, per exemple el calci i el fluor pels ossos, el fòsfor pel sistema nerviós i també ossi, el ferro per la sang, etc...

Segons la teoria de Schüssler quan hi ha dèficit o carència d’una d’elles això pot facilitar el desenvolupament de malalties o símptomes.

Les sals de Schüssler estan preparades en la mateixa dissolució que es troba dins les cèl·lules per afavorir la seva absorció, i s’administren en comprimits que es deixen dissoldre a la boca.

Al presentar-se en dissolució homeopàtica no tenen efectes secundaris. Només les persones amb intolerància o al·lèrgia a la lactosa haurien de comprar una preparació sense lactosa.