dilluns, 2 de setembre del 2013

L'acupuntura em pot ajudar a deixar de fumar?

La resposta és SÍ però només en aquelles persones que hagin pres la decisió ferma deixar de fumar.

Per la persona fumadora el tabac s’ha convertit és un hàbit social que a nivell subconscient ha associat a certes conductes, ambients i persones, ja generalment quan fuma, la persona està amb els amics prenent un cafè, amb els companys en un moment de pausa de la feina, o al fer una activitat concreta com per exemple parlar per telèfon, o el cigarret de després de dinar. 

El fet de fumar, normalment va associat a un moment de relax o de plaer. 
Per això costa tant deixar de fumar, perquè la persona ha de “renunciar” a aquest moment de satisfacció.


Deixar de fumar amb acupuntura - HomeoFisio Cardedeu
Quan una persona decideix deixar de fumar ha de ser conscient que hi ha d’haver també un canvi d’hàbits, ja que en el moment que deixa de fumar al enfrontar-se o estar davant les situacions on havia estat fumant poden causar estrés, nerviosisme, ansietat ... i aleshores la persona busca un substitut que generalment és el menjar.

Moltes persones recorren a l’acupuntura pensant que només amb això ja deixaran de fumar i pensant que l’acupuntura ho farà tot sense que la persona hagi de fer res. 
En aquestes persones l’acupuntura no els funcionarà.

La acupuntura SI que podrà ajudar a aquelles persones que:
  • ja han decidit deixar de fumar a regular o a disminuir els símptomes propis de la desintoxicació com l’ansietat, l’insomni, l’augment de pes... 
  • però ha d’anar acompanyat d’uns canvis en les pautes de conducta com evitar les situacions o els ambients on a la persona li ve de gust fumar.



Si has decidit que vols deixar de fumar, a HomeoFisio Cardedeu et podem ajudar amb la acupuntura la homeopatia.